USA - English (UK)
Change

News

Henk Rijckaert geeft een Maker workshop tijdens Dag van de Wetenschap!(Dutch) Op zondag 25 november 2018 zetten we weer onze deuren open voor alle Makers in België! Lees hieronder wat we allemaal van plan zijn.

MAKER WORKSHOP MET HENK RIJCKAERT
Tijdens deze workshop maak je samen met Henk een zadeltas of manbag uit EVA foam. Daarna gaan we de tas pimpen met de nieuwe draagbare BrightDot LEDs. Meer info over de workshop en de verplichte inschrijving vind je hier!

Volg Henk op zijn youtube kanaal de Koterij!MADLAB SOLDEER WORKSHOP
De creatieve Madlab kits zijn ideaal voor zowel jongeren als volwassenen die de basis van elektronica willen leren; solderen! De beginnende makers maken een Mr. Robot kit, en de ervaren makers maken een Atom Heart!
Dit is een gratis workshop met vrije toegang, hierdoor kan het gebeuren dat je even zal moeten wachten tot er een soldeer station vrij is.INFO BOOTHS
Naast workshops kan je ook vanalles teweten komen over onze Vertex 3D printers, de nieuwe BrightDot wearable electronics en andere nieuwigheden in de elektronica wereld.

De Cosplayshop uit Brugge zal dit jaar ook aanwezig zijn met tal van soorten EVA foam en ander cool materiaal!

Praktisch:
Waar: Legen Heirweg 33, 9890 Gavere, Oost-Vlaanderen
Wanneer: iedereen is welkom tussen 10u 30 en 16u 30!
Let Op: meer info over de workshop en de verplichte inschrijving voor de Maker Workshop met Henk Rijckaert vind je hier!

Posted on 11/07/18

USA - English (UK)

Change